После објавата на фејсбук групата Бабушка дали ова во Македонија е новиот светски Гинисов рекорд се изнаредија еден куп коментари меѓу кои издвојуваме:

Аматери, во Полска имаме 10.24

Во Србија е возач на точак

Добро, но ни малку блиску до рекордот.

Просечен возач на трактор во Романија.

Рекорд? Обичен нормален ден во Чешка.