БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Учениците од текстилната насока на СОУ Таки Даскало од Битола со нивната креативност пријатно ги изненадија сите присутни во Болница Плодност од Битола.

Овој пат тие направија рачно изработени постелнина и дизајнирана облека за новата принова, малите бебенца Тара и Миа.

Од болницата изразуваат голема благодарност за нивната иницијатива и труд што за нив има особено значење.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here