БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Прекрасна галерија од растителниот свет во околината на Битола. Фотографии направени од 16 годишната Евгенија Дивитарова, ученичка во СОТУ Ѓорги Наумов Битола. Прекрасно!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here