Би сакале да Ве известиме дека во Битола, на 10 февруари, во Порта Џез, ќе се одржи четвртата по ред Размена на книги и книжевни муабети, организирана од фејсбук групата “Размена на книги и книжевни муабети”.

Ова е прекрасен, настан, кој има за цел да ја покрене книжевната култура на повисоко ниво, а секако и дружење со луѓе богати со книги и книжевни муабети…

Повеќе детали на линкот
https://www.facebook.com/events/294578948083588/?ti=cl