БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Некогаш работните акции низ Македонија собирале илијадници млади луѓе и биле за без пари, ​а денес луѓето не сакаат да работат ниту кога им се плаќа…

 На сликата работна акција во близина на Битола, најверојатно уредувањето на коритото на Црна река. Млади, здрави, вредни и среќни!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here