Почитувани ФБ пријатели ве известуваме дека влезниците по цена од 150 ден. се пуштени во продажба на каса во Домот на културата за нашиот Концерт*Анета и група Молика*кои ке се одржи на 21 април 2023 од 20ч.Сите средства ке ги донираме за почеток на обнова и изградба во неколку фази на Црквата Света Богородица Пречиста на Боркале и поточно Битолско кале.
Ве очекуваме во голем број.

АНЕТА И МОЛИКА