РК Еурофарм Пелистер в понеделник во 14:00 часот напладне започнува со продажба на поединечните билети за првиот натпревар од Лигата на шампионите за сезоната 2023/24.

Цена на поединечните билети за натпреварот Еурофарм Пелистер – Колштад

– 550 денари (Централни позиции јужна и северна трибина)

– 450 денари (Странични позиции јужна и северна трибина)

Продажни места – DIMPO Тобако и BROTHERS Тобако и STravel
Интернет продажба – https://kartieurofarm.mk/