БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Пуштена во употреба реконструираната фонтана пред Јени џамија во центарот на Битола.

Фотографии Тера ТВ и Апла.мк

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here