БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Деновиве битолчани благодарение на променливите временски прилики беа почастени од природата барем на малку да се восхитат на убавината на небото и да направат по некоја убава фотографија. Да ги погледнеме заедно и да уживаме во нив…

На сликите битолската чаршија во комбинација со пурпурното небо над Битола.

Благодариме Гордана Аџиева Михајловска.

Nice shoot ???

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here