Преубава изведба на легендарната “Ако одам во Битола” од битолчанката Тамара Стојковска.Музика и текст Петар Георгиев Калица, аранжман Давор Неќак, оркестар при ДМУ-Битола. Уживајте во милозвучноста на песната овој голем зимски Божиќен ден…