БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолскиот саксафонист и мајстор на дувачки инструменти, Ице Атанасовски, некогашен член на групата Модус, прерано ни замина од овој свет.

Ице е роден во Битола 1978 г. и веста е потврдена од неговите соработници:

Не можиме да поверуваме сеуште во веста дека не напушти брат Ице Атанасовски, беше прекрасен човек, голем другар и колега. Нека Бог ти даде посебно место во Неговото царство небесно. Најискрено сочувство до фамилијата.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here