БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

На летен распуст во детското одморалиште во Битола.

image

Мери Стоилкова (Кафкалева) и Мирјана Илиевска (Мина Даниловска денес).
Прекрасни сеќавања со мирис на молика…
Благодариме Мина

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here