БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Како да направите Ламба од дрво ?! Посетете го каналот на Дејан Киревски на YouTube и доколку ви се допаѓа видеото стиснете LIKE SHARE и SUBSRIBE !!!! Уживајте !!!:))))

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here