БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Од DIY фабриката на битолчанецот Дејан Киревски. Направете сами украсна ламба од парче дрво за огрев, уникат ламба со лед лента од 12 волти. Доколку Ви се допаѓа видето стиснете LIKE SHARE AND SUBSCRIBE …

by Mr.DK DIY

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here