БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

На натпревар за меѓународни образовни едукативни филмови  во Лесковац, Србија шестоодделенците од ОУ Климент Охридски предводени од нивната наставничка Весна Аврамовска Димитровска го освоија првото место. 

Честитки!


Извор Тера ТВ

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here