БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битола, меѓу 1949-1953

Славе Котевски, роден 1930 во Битола. Беше прв дипломиран рударски инженер во Битола, и човек кој на Битола му даде рударска традиција со пронаоѓањето на РЕК Битола.

Како предизвик колоризирана од Македонија во боја – Macedonia in color“

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here