БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес го добивме и првиот битолски фидџет спинер. Ајде аирлија, направете си го сами дома и subscribe на YouTube каналот на Дејан Киревски!

 

 

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here