БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Доделена диплома од Друштвото на физичарите на Република Македонија за младиот Андреј Бојчевски од ОУ Тодор Ангелевски Битола за освоена Прва награда во решавање на задачи за деветто одделение. Ова беше 42-от Републички натпревар по физика кој беше одржан во текот на вчерашниот ден на 19.05.2018 г.

Честитки Андреј!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here