БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Божидар Николовски е млад битолчанец ученик во СОУ Таки Даскало.

Има 18 години и негова голема желба му е да се занимава со музика и пеење.

Во текот на вчерашниот ден го сними неговиот прв кавер. Да го поздравиме и да му посакаме уште повеќе успеси во иднина.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here