НА ДЕН 29.03.2023 СРЕДА ВО 19:00 ЧАСОТ НА ПЛОШТАД МАГНОЛИЈА ЌЕ БИДЕ ОДРЖАН МИРЕН ПРОТЕСТ „ПРАВДА ЗА ЈАНА“
КОЈ САКА МОЖЕ ДА ДОЈДЕ НА ПРОТЕСТОТ ДА БИДЕ ШТО ПО МАСОВЕН, ДА ДАДЕМЕ ПОДДРШКА ЗА РОДИТЕЛИТЕ НА ЈАНА!

Игор Петковски