После 10 години неплодност и обиди за забременување на други места, денес го имаме плодот на посветеноста и заложбата на тимот на Болница Плодност .

На свет ни дојдоа две близначиња, чија взаемна поврзаност и емоции, ја продолжуваат и по излегувањето од утробата на нивната мајка.

За вакви моменти, вреди секој чекор, вложен во нашите пациенти.

Среќата има едно име Болница Плодност Битола.