БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Сликите слободно може да ги превземате,да ги постирате и објавувате без наше спомнување вие сите медиуми,портали,весници и други,слободно и бесплатно.Сликите се тие што останаа.Ние не знаевме да те зачуваме.Можеби некогаш и ќе те вратиме таков ист како на сликите.До што фати човечката рака сега е прашина…

Од нас последно збогум…

(Иначе познатиот лустер во Офицерски е целосно демолиран,уништен и искраден)

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here