БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Видео од последниот тренинг на пелистерци на спортскиот стадион Тумбе Кафе во Битола пред заминувањето во Познан…


Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here