Полските браќа се тука за поддршка!

ОДИМЕ ЗАЕДНО НА ЧКЕМБАРСКИ ВИКЕНД ВО Скопје!

Утре финале во мак кошарката,
Кк. Мзт – КК. ПЕЛИСТЕР
Собир 15ч. на бутки

НЕДЕЛА ГОЛЕМОТО ФИНАЛЕ!
КУП НА МАКЕДОНИЈА

Собир на бутки во 14:30ч.

ОДИМЕ МАСОВНО ДА ГО ЗЕМИМЕ ТО ШО НИ НЕДОСТИГА ВО НОВАТА ЕРА☘️!
СИТЕ ВО СКОПЈЕ👊🏻

Чкембари Битола