Чест ни е и задоволство да Ве поканиме на Театарската претстава ,,Различни, а сепак исти” по повод една година од издавањето на книгата. Претставата ќе се одржи на 15.05.2019 (среда), со почеток во 19:30 часот.

Ве очекуваме!

Картата е со симболична цена од 30 денари кои ќе бидат донирани за хуманитарни цели.