БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

ИАЕСТЕ ЛК Битола Ве поканува сите студенти на одбележувањето на Меѓународниот ден на студентите, што го организираат на 16.11.2017 (Четврток) во Малата сала на Центар за култура Битола. Настанот е во соработка со Ротаракт клуб Битола Широк Сокак, поддржан од Центар за Култура Битола и Француската алијанса. По овој повод, ќе се одржат серија од повеќе активности: 
19:00 часот гостувачко предавање на тема “Претприемништвото предизвик за успех кај младите луѓе”. Предавачи ќе бидат Божидар Миленковски и Нешат Аземовски. 
20:00 часот бесплатна филмска проекција на “Маестро”. “Маестро” е француска комедија, во која главниот лик Анри сонува да глуми во ,,Fast & Furious”, но ќе се најде во сосема поинаква улога… 

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here