БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Најверната навивачка група на битолскиот тим во текот на второто полувреме во еден глас ја отпеа химната на клубот:”Пелистер е име наше, Пелистер е живот наш…”

Честитки Чкембари!

Извор Тера ТВ 

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here