Започнa уште една голема МОZZART наградна игра! Од денес до 26 април, погоди го најдолгиот тикет и освој го прекрасниот автомобил BMW 520d!

Во наградната игра „Погоди го најдолгиот тикет“ учествуваат добитните тикети со минимум 4 парови со квота 1,35 или поголема од 1,35. Сите настани на тикетот мора да бидат спортски настани, условот не го исполнуваат “системски” тикети, како и тикетите за обложување во живо. Услов не исполнуваат тикети со еден промашен пар.

Победува добитниот тикет со најголем број на погодени парови, кој ќе го вози автомобилот BMW 520d.

За играта да биде уште поинтересна, направивме комбинација од уште една од најбараните Mozzart наградни игри. Па така, доколку тикетот е промашен, не очајувајте бидејќи во оваа наградна игра можете да го наплатите најголемото промашување! Секоја недела, недобитниот тикет со најголем број на погодени натпревари добива Samsung Galaxy S20+! Тоа значи дека вашиот недобитен тикет, иако не учествува во борбата за автомобилот, секоја недела е во игра за освојување на телефон.

Доделувањето на дополнителните 10 награди ќе се врши еднаш неделно во текот на целото времетраење на наградната игра. По завршување на секоја недела (етапа), системот се рестартира при што тикетите од секоја завршена етапа не се префрлуваат и не учествуваат во било која следна етапа, ниту пак при извлекувањето на главната награда.

Резултатите може да ги следите директно од нашите MOZZART уплатни места, онлајн на сајтот www.mozzartbet.mk, како и на нашите социјални мрежи.

Целосните правила на наградната игра може да ги прочитате на овој линк.