Ретки се тие битолчани кои го имаат доживеано ова задоволство. Некои од нив и ќе ја споделат нивната радост и ќе направат за малку барем и ние да се задлабочиме и восхитиме на убавиот поглед. Погледнете ја нашата Битола низ фотографиите кои се направени од едно возење со авион и уживајте во нејзината убавина. Александар Недановски благодариме…