БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

За битолчанецот Дејан Киревски нема одмор…

Погледнете ги неговите најнови “Направи сам” видеа…

DK rock’s!!!

Како стара скршена сијалица да направите да свети !!! https://www.youtube.com/watch?v=digWtsiM69g

Како да направите Кукла Марионета за прекрасна забава за вашите деца од полимерна глина !!! https://www.youtube.com/watch?v=ghRE5lKC__4

Направете сами направа за точење на вашите ножеви !!! https://www.youtube.com/watch?v=FyCC0UMZols

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here