БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Плавуша патува со воз. До неа седи еден згоден битолчанец кој се чуди како да започне разговор со неа…

– “Извинете, за каде одите?”… – прашува битолчанецо…

-“За Битола…”- одговори плавушата.

– И што Ве трга за натаму?

– Локомотивата!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here