Во текот на синоќешниот натпревар вистинска гордост беше да си битолчанец. Нашиот лав Филип Кузмановски постигна пет клучни голови и ја презеде одговорноста кога најмногу требаше.

Погледнете го лидерството и петте бомби на Филип Кузмановски против Црна Гора.

Извор од најдобрите за спорт во Македонија и наоколу во светот Гол.мк