БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Утрово минувачи кај рибарниците во Старата чаршија беа сведоци на тоа како работник од Комуналец се симна долу во речното корито да го извади петелот кој таму паднал.

Со аплаузи беше поздравен овој гест на работникот.

Извор Тера ТВ

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here