Со гостинската победа над Башкими конечно ја постигнуваме целта.

БРАВО ПЕЛИСТЕРЦИ, ВИЕ СТЕ ХЕРОИТЕ НА БИТОЛА☘️

Следно коло ПЕЛАГОНИСКО ДЕРБИ!

МОБИЛИЗАЦИЈА НА СИТЕ ЧКЕМБАРИ – ВРЕМЕ Е ЗА ГОЛЕМА ПРОСЛАВА!☘️

За повеќе инфо биди во тек.

We are back – LET’S FUCK THEM ALL💪🏻

Чкембари Битола