БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Пелистер победи со 24-23 но тоа не беше доволно за да се оди понатаму. Екипата на Пелистер водена од Зоран Зечевиќ ја сочинуваа: Стефановски, Димитровски, Николовски, Зарков, Маринковиќ, Мирзамамедов, Петрески, Поповски, Марковски, Чурлевски, Николиќ, Новокмет, Пелешенко и Петковски.

Цело видео гледајте го тука…Ви благодариме

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here