БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

 

…маестро Мате и неговиот оркестар, нормално гулабот од под неговата шапка и натпреварот можи да започни…

Зоран Мишевски и Тера ТВ

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here