Градскиот стадион во Битола нема паркет, ама тоа не е важно, затоа што на 3 јули Паркети ќе бидат присутни со својата панк музика да не забавуваат!

03.07.2024, 19:00, Градски стадион Битола

Картите се пуштени во продажба во Тобако Димпо (Гроздот, Ленски мост и Новиот пазар) по цена од 600 денари, а наскоро и оnline.