БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Покрај Нижеполе, Копанки да не ја заборавиме и најбитната градска ски стаза во скијачкиот центар ст.Ушиц во Битола, локација стари Турски гробишта, над поранешна Бумба Маала и нас.Ушици :). Сезоната за скијање, санкање, безгрижно детство и правење човечиња во снегот на територијата и околината на град Битола е официјално отворена. Уживајте во снегот и белата магија…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here