БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Од денес среден базен, нов изглед, кафуле, понуда на спортски активности, детски парк, а наскоро и ресторан. СРЦЕ Довлеџик, аирлија нека е!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here