БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Oтвoрениoт ден вo Спортско-рекреативниот центар СРЦЕ „Довлеџик“ наместо утре, ќе се одржи во недела, на 18 јуни.Не го пропуштајте отворањето и бидете дел од денската шемa сo „Чупињaтa”.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here