БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Традиционално по 30-ти пат се пали коледарскиот оган пред студиото Мал Битолски Монмартр. Како и секоја година на најмладите се поклонуваат коледарчиња. Ве покануваме на огномет, музика и дружење!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here