На 6-ти Мај 2018 Ве покануваме сите бајкери, љубители на велосипедите, природата и забавата заедно да ја отвориме новата сезона во планински велосипедизам (Downhill) нa Kопанки и да уживаме во новата патека.

Имаме организиран превоз и жичара за велосипедите 😉

Времетраење на жичарата и превозот (комбињата) е од 10:00ч до 14:00ч

Исто така ве известуваме дека Организаторот нема да сноси никаква правна одговорност во случај на незгода,повреда или во одговорност за опремата на учесникот.

Задолжително е носење на заштитна кацига (full face) и заштитна опрема, Но исто така учесниците се задолжени да имаат исправни велосипеди.

Цена 100 ден за возачи кои имаат UCI лиценца

200 ден за останати возачи Ослободени од наплата при влез во Националниот Парк при влез со велосипеди

Голема Благодарност до #ExtremeBikeTeamBitola