Од среда, 10.08.2022 година започнува со работа нашата нова ординација, специјализирана за интерна медицина, ПЗУ Плодност Интермед.

Во ординацијата ќе се извршуваат следните прегледи:

Интернистички преглед

Ехо на тироидна жлезда

Ехо на абдомен

Доплер на периферија

Доплер на каротидни артерии

Гастроскопија и колоноскопија со анестезија

Телефон за закажување 075 758 492

Локација: Крушевска Република 19-1/3