БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Погледнете едно вистинско адреналинско доживување…

Од Неолица до Битола со параглајдер… Уживајте исто како да сте вие…

 

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here