0д градо кај шо се спие ко ЗАКЛАН дури во стано ГОРИ ТЕЛЕВИЗОРО.

Кај шо ќерката ја викат СИНЕ, а сино КОЊУ ЕДЕН.

Кај шо се УМИРА ОД СМЕЕЊЕ.

Кај шо ПРОМАЈАТА ТУБИВА.

Кај шо се ОЈ ПО ДОКТОРИ.

Кај шо РОКА МУЗИКА.

Кај шо нема отвори ја устата, туку ЗИНИ.

Кај шо го прашваш КАЈ СИ БЕ, а тој ти враќа ПРЕД ТЕБЕ.

Кај шо ЌОЌОРИШ од телевизоро.

Кај шо даљинското се чува завиткано во најлонче.

Кај шо имаш полна кутија празни батерии, и полна фијока најлони.

Кај шо кутијата од еурокремо е полна со САЛО, а кутијата од сладоледо е полна со САРМИ.

Кај шо мајка ти кара ДА ТИБАМ МАТЕР

Кај шо за убо чупе се вика ЈАКА П***А,

а за убав дечко ГЛЕЈ ГО ПЕ*ЕРО

Кај шо за нејќум се вика АЈ НЕ МЕБАЈ ЖИТИ СЕ.

Кај шо за извини се вика Е ЈЕБИ ГА.

Е от таму сум. Од Битола сум…

Фото Снежана Атанасовска