Направете Унивезален СОЛАРЕН полнач на мобилни телефони !!! Максимално искористување на сончевата енергија !!!  

Доколку Ви cе Допаѓа ова видео Стиснете 

LIKE SHARE и SUBSCRIBE !!!! Благодариме и уживајте !!