Од вредните раце на битолчаните Јане Крстески и Томче Пајнцата рачно се изработуваат најубавите ремек дела кои ги красат домовите, црквите и манастирите како во Битола и Македонија, така и насекаде низ светот.

На фотографијата е плаштеницата (Исусовиот гроб) кое е изработено и склопено за црквата МПЦО Св.Наум Охридски од Виена.

Честитки од нас за вашата прекрасна работа!