БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Затоплете ја вашата соба со боца за воздух од камион и силен вентилатор на 12-24 волти !!!

Искористете ја топлината што излегува од вашиот камин или шпорет на дрва до 80 %!

Доколку ви се допаѓа видеото стиснете LIKE, SHARE И SUBSCRIBE !!!!! 

by Mr.DK DIY !!!! 


ВИ БЛАГОДАРИМЕ !!!!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here