БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ново видео од битолската DIY фабрика на Дејан Киревски !!! 

Како се отвара правилно КАЛИНКА  !!! погледнете и доколку ви се допаѓа неговото видео стиснете Like Share and SUBSCRIBE !!!! 

Вреди како битолчани да му дадеме голема поддршка! Нели?

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here