БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Почитувани, Премиум пиво дооел Битола, дистрибутивен центар на Пивара Скопје, нуди можност за вработување на возачи-дистрибутери и помошници со искуство во дистрибуција, сервис-услуга).
За подетални информации на заинтересираните кандидати, обратете се на тел.број 075 460 125, или лично во дистрибутивниот центар на ул.Никола Тесла бр.115 (Аргирица).

Со Почит!
Премиум пиво Дооел

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here